SYTOMYSSYKERÄYSAIKA 17.1.- 31.5.2011

tiistai 26. huhtikuuta 2011

uusi pvämäärä!

Eli 12.5. klo 17 tavataan Päärautatieaseman pääovien edessä. Siitä alkaa kesäkausi :)

Katsotaan minne mennään, Suomenlinnaan tai kahvilaan keskustaan, miten sää sallii.

Mut tunnistaa saparoista ja puhelinnumeron saa sähköpostitse: sy tomyss y 2011
miuku mauku yahoo.com

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Missä mennään....

Niin siinä sitten kävi: äitee järjesti myssyjä ja nyt on sekaisin ne mitkä on jo kuvattu ja laskettu sekä ne jotka on laskematta ja kuvaamatta. HUOH :( Pitää siis verrata blogiin jokainen myssy mitä tässä huusholissa on, ja niitähän on....

Joten pyydän pitkää pinnaa.

Sitten sellaista mihin olen törmännyt kun olen käsitellyt myssyjä: Minttupipoja on aika paljon jo, eli jos jos on sulla kesken tai aiot jostain langasta sen tehdä, tee vaan, mutta muuten pyydän että tekisitte muita myssyjä. Lastenpipoja on myös nyt aika paljon, joten aikuisten pipoista on pulaa, niin miesten kuin naistenkin.

Tuolla blogin reunalla on ohjeita, muitakin saa käyttää.

Ja Pyydän: kiinnittäkää pesuohjelappu ulkopuolelle muutamalla pistolla jotka saa helposti purettua. Nyt niitä on myssyn sisällä ja voin vain kuvitella että ne raapii myssyä sovittaessa. Sitten on näitä myssyjä joissa on nuppineulalla kiinni lappi, ja se repii sitten viereisiä myssyjä :( Ja osassa on myssyn kuppi liian matala.

KIITOS TEILLE KAIKILLE JOTKA OLETTE MYSSYJÄ TEHNEET!!!! :)) VIELÄ ON AIKAA:
Ja syksyllä tämä keräys jatkuu.

EDIT PVÄMÄÄRÄ! JA SITTEN!!!!! :) alkaen to 12.5. klo 17 alamme tavata Päärautatieaseman pääovien edessä (se missä ne ukot pitää valopalloja) ja siitä menemme sään mukaan joko kahvilaan taikka Suomenlinnaan. Mun puhelinnumeron saa sähköpostitse: syt
omyssy 2011 @ yahoo piste com

Katsellaan sitten miten jatkot toimii.

torstai 7. huhtikuuta 2011

Jatkoa....

Syksyllä jatkamme keräystä ja kahtellaan josko kesällä tapaisille joka toinen viikko torstaisin Suomenlinnassa jos sää sallii, jos ei niin jossain kahvilassa....

Miltäs kuulostaa?

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Tiedotusasiaa ja Menitan tapaamisen satoa

Aluksi nöyrä toive: tarvittaisiin myssyjä myös isommille pojille. Tytöille/naisille sopivia myssyjä on jo kertynyt mukavasti, mutta koulu- ja teini-ikäisten poikien värisiä ja tyylisiä myssyjä huomattavasti vähemmän. Vaikka värikkäitä ja hempeitä "tyttömyssyjä" onkin ehkä hauskempi neuloa, myös pojat tarvitsevat niitä!

Eilen tapasimme Espoon Soukassa, Menitan Outlet-myymälän kahvilassa. Paikalla oli kymmenkunta neulojaa, ja useampikin käväisi joko tuomassa valmiita myssyjä tai hakemassa lankoja. Mukaan saimme 39 valmista myssyä. Nauttikaahan väri-iloittelusta:


















Blogissa pitäisi nyt olla 426 myssyä, ja joitakin kymmeniä taitaa olla vielä kuvaamatta. Eiköhän tikuteta tonni täyteen ennen toukokuun loppua?!