SYTOMYSSYKERÄYSAIKA 17.1.- 31.5.2011

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Loppuyhteenvetoa ja arvontatuloksia

Nyt kun viimeisetkin (toivottavasti) kuvat ovat blogissa, on aika vetää yhteen kevään keräyksen tulos. Loppulaskenta osoitti seuraavaa:
  • lasten myssyt Lastenklinikan K10:lle 859 kpl
  • aikuisten myssyt HUS:n Syöpätautien klinikan osastoille 226 kpl
  • talvisemmat myssyt 82 kpl
Yhteensä siis saimme kasaan kokonaista 1167 kpl myssyjä ja huiveja:
ISO KIITOS JOKAISELLE AHKERALLE NEULOJALLE JA VIRKKAAJALLE!

Tähän mennessä olemme siis toimittaneet 318 myssyn erän Lastenklinikan K10:lle. Aikuisten myssyt sekä lasten myssyjen toinen erä on tarkoitus toimittaa heti, kunhan osastonhoitajat palailevat kesälomilta. Talvimyssyt jäävät vielä hetkeksi odottelemaan kesähelteiden loppumista. Sukkiakin meille toimitettiin useampia pareja,  ja nekin lienevät tarpeeseen - jos syöpäosastot eivät niitä tarvitse, Niina varmasti löytää niille muun kohteen. Koska lasten myssyjä saatiin noin mittava määrä, jatkammekin keräystä syksyllä keskittyen nyt nimenomaan aikuisten myssyihin.

Kaikkien niiden myssyntekijöiden kesken, joiden yhteystiedot on meille jätetty, olemme arponeet muutamia yllätyspalkintoja. Tässä arvontatulokset; voittajien nimet lyhennetyssä muodossa. Jokaiseen otamme yhteyttä henkilökohtaisesti. Onnea voittajille!
  • Kahden henkilön päiväristeilyt Tallinnaan  (2 kpl Viking Linen lahjakortteja): Lea P., Helinä K.
  • Viking Linen Bonuskortti (reitille Helsinki-Tallinna): Olga
  • 2 kerää Noro Kureyon -lankaa: Tiina M.
  • Ruohonjuuren tuotepaketit: Terttu L, Raija T.
  • Silmukkamerkkejä: Arja V.-A.
Kiitokset vielä kerran kaikille osallistujille ja erityisesti matkapakettien voittajille!  Tallinnasta voi ainakin vaikkapa hakea lisää lankaa, tietenkin tulevaa syyskeräystä varten. Kunhan saamme vielä raportoitua tulevista perille asti päässeistä toimituksista, siirrymme kokonaan uuteen, syksyiseen blogiin joka on jo olemassa mutta vielä rakenteilla. Pysykäähän kuulolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti